14/6/08

Esports d'aventura: Bibliotequejar

La selectivitat ha acabat. Per fi!
Des de feia ja setmanes, la biblioteca s'havia convertit en una espècie de mercat d'idees que poc es diferenciava d'un dissabte a la nit. La gent de batxillerat, sobretot els de 2n, veient com l'ombra de les proves pre-universitàries se'ls tirava a sobre, ocupaven en manada tots els espais de la petita biblioteca de Banyoles. Com si no en tinguéssim prou del dia del lector dels dimecres, de l'hora del conte dels dijous i, en general, de les anades i vingudes dels nens petits cada tarda, no vigilats per uns pares, els quals no semblen trobar la diferència entre una guarderia i una biblioteca, aquests dies hem estat víctimes d'una invasió adolescent mancada de ganes d'estudiar i rebossant de xarrameca.

Si hi vas al matí, no passa res. Els nens són a classe i tens tot l'espai per tu. Però si hi vas a la tarda... ja et pots espavilar a cercar-te un lloc ben aviat, perquè si arribes més enllà de les quatre, hauràs d'anar a estudiar al Vas a Vas.

Avui ja és una altra cosa. El silenci ocupa la sala, tan sols pertorbat per un cony de noia amb talons, que només espero que el caminar no sigui la seva millor qualitat.

Només quedem uns quants pringats que acaben els exàmens d'aquí uns dies i un servidor que serà inquilí d'aquesta cadira fins ben entrat el setembre.

Ànims per tothom, i per mi, ja que ningú me'ls dóna.

Salut!

PD: Per majoria popular (80%) seré un professor frustrat i maltractat pels alumnes. Gràcies amics! XD

3 comentarios:

Miquel Duran-Frigola dijo...

com a votant de "professor frustrat i maltractat" et felicito.

m'alegra saber que no ets l'únic que ha patit l'allau de gent a la biblio.

pensa per un moment que si aquesta noia dels talons et llegeix ja la tens ben perduda, una menys. ets molt fluix, marrano.

mua i cuidat amic

Anónimo dijo...

realment m'ha fet molta gràcia això dels poemes d'en miqui.

ja t'hi veig. També pujaràs entre sonet i sonet a beure un got d'aigua al meu pis. Per què, és clar, viuré molt aprop de la rambla.

:D

Bluemey dijo...

VOOLEM UN UPDATE !!!

VOOLEM UN UPDATE!!!